Conference League

ΠΑΟΚ στο SkySports: «Είμαστε από τη φύση μας ενάντια στο ρατσισμό»

Ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στο SkySports για τις καταγγελίες της Αμπερντίν για περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Αμπερντίν στην Τούμπα, η σκωτσέζικη ομάδα προχώρησε σε επίσημη καταγγελία για περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος του ποδοσφαιριστή της, Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε άμεσα θέση και διέψευσε την παραπάνω καταγγελία, ενώ προχώρησε σε νέα τοποθέτηση μέσω του SkySports: «Και στα δύο παιχνίδια, στο Αμπερντίν και στη Θεσσαλονίκη, οι φίλαθλοι έγιναν απόλυτα αποδεκτοί από τις τοπικές κοινωνίες. Έγιναν δύο θεαματικά παιχνίδια, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό περιστατικό προσβολής ή επιθετικές συμπεριφορές. Οι δύο ομάδες είχαν άψογη συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε από Έλληνες πρόσφυγες, είναι από τη φύση του ενάντια στον ρατσισμό και στην Τούμπα αντιμετωπίσαμε κάθε είδους προβλήματα στο παρελθόν, εκτός από οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά», ανέφερε, αρχικά, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και συνέχισε:

«Οι αρμόδιοι δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα, οπότε για εμάς το πιο σημαντικό παραμένει η ωραία ανταλλαγή ποδοσφαιρικής κουλτούρας και στα δύο παιχνίδια μεταξύ των ομάδων μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x